Guiness rekord kísérlet

"Végül előálltam a nagy ötlettel, a grillázskiállításon résztvevő társaimmal együtt megépítjük Magyarország legnagyobb grillázstortáját!" - ezzel a gondolattal született meg Feketéné Emike fejében a több mint 3 m magas grillázskészítmény képe, mely megépítésére 2005 október 2.-án került sor a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) területén, a HOVENTA kiállítás keretében, a Mesterek utcájában.

A hajnali kezdés ellenére, az ország minden tájáról érkező grillázskészítők óriási büszkességgel és olyan természetes csapatszellemmel kezdték a meg a tervek megvalósítását, mintha állandóan együtt dolgoztak volna. A közönség érdeklődve figyelte a kezdetektől a torta kialakulását.

A "Mesterek utcája" előtt elkezdődik a sürgés-forgás, itt tekinthető meg minden grillázskészítő által hozott bemutató ...

... közben a mesterkezek között készülődik a mű, melyben én is kivettem saját motívumaimmal a részem...

... Végül ünnepélyes keretek között elhangzott a várt mondat: "Számunkra új Guiness rekord született, 363 cm grillázstorta!", a pillanat fényét a csillagszórók emelték, még ha hivatalosan nem is kerültünk be a Guiness rekordok közé.

... és mindenki átvehette a jól megérdemelt jutalmat, a milotai diót, ajándékplakettet...

... majd a teljes csapat a fotósok és kamerások kereszttűzében lubickolt a sikerben.

Gratulálok mindenkinek!

Vissza a kiállításokhoz