V. Kárpátmedencei Grillázstorta készítők versenye és kiállítása
2012. november 24., Tápióbicske

A híres történelmi helyszínen, Tápióbicskén immár ötödik alkalommal rendezték meg a Kárpátmedencei Grillázstorta készítők versenyét és kiállítását. Ezen versenysorozaton 2010-ben indultam először, de sajnálatos módon sem ekkor, sem a tavalyi évben nem sikerült épségben odaérnem a tortámmal.

Idén ismét nagy várakozásokkal indultunk a bajai Inotainével öszzebeszélve közösen, a legtöbb kiállítót vonzó seregszemlére. A két kudarccal végződő év után, a kiállított darabot úgy terveztem, hogy a rossz közúton is egyben maradjon, és a már jól bevált szállítódobozom párnákkal alátámasztva meghozta az idei év kitűzött célját: "Épségben érjek oda!".

Megérkezvén a rendezvényre, rövid regisztráció után megkezdtük a kipakolást. Az előző évekhez képest sajnálattal vettük tudomásul, hogy kevesebb kiállító érkezett, de ennek ellenére is egy színvonalas, majd hatvan versenymunkát felvonultató versenyt tudhatunk magunk mögött. Az ilyen típusú versenyeken a legjobb viszont látni az ismerősöket, akik az ország minden szegletéből érkeznek, új tapasztalatokat szerezni, tanulni egymástól, megbeszélni kinek mi történt az életében az elmúlt egy évben. Mint minden rendezvényen, idén is jelen volt egy, a médiából ismert személy. Sági Szilárd, aki a "Hal a tortán" főzős műsorból lehet ismerős, pozitívan hatott mindannyiunkra. Intelligens, kedves, beszélgetéseiben érdeklődő, és nem a magas lóról ránknéző személyisége hamar felszínre került és elvarázsolt mindenkit. Az eddig megjelent hírességek közül ő a No.1.

A saját alkotásom címe Szívdobbanás, amit az album első pár képeként láthat.

A képek letöltéséhez az kattintson rá a fenti albumra, ami elviszi a képgalériához, majd ott jobb klikkel lementhető a kívánt fotó.

Vissza a kiállításokhoz